Mikä Nomble?

Mahtavaa, että tulit sivuilleni. Etsitkö jotain kaunista asuusi tai kotiisi? Tulit oikeaan paikkaan.

Nomble on pieni yhden naisen yritys, joka syntyi silkasta rakkaudesta käsillä tekemiseen. Taustalla häärii siis Elisa, turkulainen kahden lapsen äiti, vaimo ja Nomblen perustaja.

KORVAKORUT
Nomblen korvakorut valmistetaan polymeerimassasta, joka on todella ihana materiaali etenkin korvakoruissa sen keveyden ansiosta. Jokainen tuote tehdään käsityönä alusta loppuun ja tämän vuoksi jokainen tuote on uniikki. 

Korujen osissa käytän pääasiassa allergiaystävällistä ruostumatonta terästä (kirurgin teräs), joko kullattuna tai teräksen värisenä. Joissakin tapauksissa käytän myös messinkiä, joka on yleinen ja hyvin siedetty korumateriaali. Korun materiaali on aina kerrottu tuoteselostuksessa.

SISUSTUSTUOTTEET, Jesmonite
Nomblen sisustustuotteet valmistetaan betonista ja Jesmonitesta. Jesmonite on ekologinen komposiittihartsi ja koostuu reaktiivisesta mineraalipohjasta ja vesipohjaiseta akryylihartsista. Tuote on käyttäjäystävällinen, sillä se on vesipojainen, myrkytön eikä sisällä liotteita eikä VOC -yhdisteitä (haihtuvia orgaanisia yhdisteitä). 
Emme suosittele Jesmonitesta valmistettuja tuotteitamme elintarvikäyttöön, sillä niitä ei ole testattu tähän tarkoitukseen. 
Olemme kyllästäneet Jesmonitesta valmistetut tuotteet luonnonvahalla tai ympäristöystävällisellä akryylikyllästeellä. Kyllästeen ansiosta tuotteet pystyy tarvittaessa helposti puhdistamaan kostealla liinalla. Suosittelemme kuitenkin poistamaan kaikki tahrat nopeasti, sillä pinta ei kestä pitkää rasitusta veden ja värjäävien nesteiden kanssa.
Jesmonitesta valmistetut tuotteet eivät kestä pitkää rasitusta veden kanssa ja näin ollen niitä ei suositella esimerkiksi kylpyhuoneeseen eikä sijoitettavaksi ulos sään armoille.

SISUSTUSTUOTTEET, betoni
Betonista valmistetut tuotteet kyllästetään vettähylkiväksi joko luonnonvahalla tai turvallisella betonille tarkoitetulla vesipohjaisella kyllästeellä. Värjäävien tuotteiden kanssa kannattaa olla kuitenkin varovainen ja pyyhkiä tahrat heti, sillä betonin pinta on huokoinen. Betoni kestää rasitusta veden kanssa sekä betonista valmistetut tuotteet voidaan sijoittaa myös ulos. Värjättyä betonia (muu kuin valkoinen, harmaa ja musta) eivät kestä pitkää sijoitusta suorassa auringonpaisteessa, sillä uv-valo voi haalistuttaa värejä. 

Olen avoin myös kaikille yhteistyötoiveille sekä kuulen mielelläni mikäli sinulla on sanottavaa tai kysyttävää tuotteistani. Ole rohkeasti minuun yhteydessä joko sähköpostilla info@nomble.fi tai IG:n kautta @nombledesign.

Kiitos!
Elisa

info@nomble.fi 
@nombledesign